tisdag 1 november 2011

Svennebananen tillbaka på Buenavida

Japp, Buenavida är fortfarande alive n kickin! Tydligen har elaka tungor spridit rykten om en kommande försäljning för futtiga 200000. Lögn och förbannad dikt givetvis ;). Det var ju ett tag sedan denna blogg uppdaterades så man kan kanske förstå att konspirationsteorierna har flödat utan något officiellt uttalande. Man har inte bara hackat mitt Fejjankonto, utan tydligen har det sprungit omkring en snubbe som är en nästan exakt kopia av undertecknad och spridit illvilliga rykten om försäljning.

Men nog om det, vad har då hänt på Buenavida under dessa blogg-lösa månader? En hel del förstås, några highlights:

En brasse har ramlat genom en ruta och skurit upp armen (föga förvånande hade fyllbulten och wannabe-kubanen Carmelo ett finger med i spelet, det var han som lurade med brassen på en krog-runda, och rund under fötterna blev han uppenbarligen). Av säkerhetsskäl är inget nytt fönster insatt, framtida fyllbultar landar mjukt i rabatten.

Jag själv har varit på en episk Las Vegas/LA -resa med grabbarna grus på vägen hem till Svedala där jag sedan stannade till för drygt två veckor sedan då jag kom tillbaka hit till Buanavida.

Alla långtidsboende som fanns när jag gittade utom en har bytts ut. Många frivilligt, men Paola har slängt ut inte mindre än 3 par pga att de inte kunde hålla sams och skrek och slogs. Rimmar illa med betydelsen av Buena Vida. I ett fall fick Paola och Chiki rycka in när snubben gav sig på sin gravida fru Sandra. Paola fick tydligen något svart i ögonen och i slutändan var det henne de var tvungna att hålla tillbaka. Snubben försvann och vågar sig inte tillbaka, men i det fallet blev frugan kvar, Sandra bor fortfarande här. Fortsättningsvis undviker vi par. Det positiva är att de nya långtidarna är om möjligt ännu mer lattjo än de tidigare, i sanning en udda blandning. Många kommer nämnas flera ggr så i nästa inlägg kommer en kort presentation. Läsvärt definitivt, stay tuned...